MAXON CINEMA 4D: Cinema 4D Forum Adobe After Effects Forum

My Cinema 4D does not render all frames

COW Forums : Maxon Cinema 4D

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Luna Duarte
My Cinema 4D does not render all frames
on Aug 8, 2013 at 4:53:12 pm

I'm new at cinema 4d and i have this problem with my render. I have 133 frames to render and C4D only render 110 frames, even though i put the settings correctly. I already look into another topic here that have the same subject, but i didn't have any success. I'm putting the PS that a made so you can understand better. Can you please help me? I need that composition for my showreel.

http://img17.imageshack.us/img17/243/c2t9.jpg


Return to posts index

Brian Jones
Re: My Cinema 4D does not render all frames
on Aug 8, 2013 at 5:11:59 pm

FPS in your project is 30 frames per second but in your render setting it's set to 25. They should both be 25 or 30.


Return to posts index

Luna Duarte
Re: My Cinema 4D does not render all frames
on Aug 8, 2013 at 5:24:38 pm

LOL i didn't see that!! Thank you so much :)
Sometimes the little things make all the difference.


Return to posts index


Carlos Marcelino
Re: My Cinema 4D does not render all frames
on Nov 30, 2014 at 7:17:10 pm

i have every thing done correctly as you said but i still get frames cut off when i render (it renders 95 frames out of 150, i don't know why)


Return to posts index

Brian Jones
Re: My Cinema 4D does not render all frames
on Nov 30, 2014 at 10:07:37 pm

post a scene file where that happens if you can


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]