MAXON CINEMA 4D: Cinema 4D Forum Adobe After Effects Forum

xpresso is not behaving as a good child!

COW Forums : Maxon Cinema 4D

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
manojit ghose
xpresso is not behaving as a good child!
on Jul 24, 2013 at 1:01:51 pm

i have prepared a simple xpresso rig for opening a pack's lid (kind of elbow joint, there is a small piece of object which bends and keeps the cap attached to the body as it opens - this tiny object is working via a bend deformer - hence the whole xpresso setup - so when i open the cap that small object bends) and it works fine
...however when i rotate the parent null the lid stays put instead of rotating with the parent object (the whole pack) - basically the xpresso is not behaving as a good child! - any ideas?

https://dl.dropboxusercontent.com/u/7603341/creativecow/Clipboard05.jpg
https://dl.dropboxusercontent.com/u/7603341/creativecow/Clipboard06.jpg
https://dl.dropboxusercontent.com/u/7603341/creativecow/Clipboard07.jpg


m.


Return to posts index

Brian Jones
Re: xpresso is not behaving as a good child!
on Jul 24, 2013 at 3:30:51 pm

first guess is that you are using Global Matrix and Global Position etc as inputs in your boole, bend and logo. Try using the local variant instead.


Return to posts index

manojit ghose
Re: xpresso is not behaving as a good child!
on Jul 24, 2013 at 4:29:53 pm

thanks brian, i will try that.

thanks
m


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]