MAXON CINEMA 4D: Cinema 4D Forum Adobe After Effects Forum

TP issues (Frames in which groups change result in unexpected render results)

COW Forums : Maxon Cinema 4D

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
dean chapmanTP issues (Frames in which groups change result in unexpected render results)
by on Feb 2, 2013 at 12:17:49 am

I'm running into this issue frequently when using TP.....pretty sure it's just human error (me being the human).

I use an emitter to shoot (Group A) particles that hit a deflector (set to event only), which change them to (Group B). Group B hits another deflector, and that changes them to group C...and so on.

My problem is at the frames where particles switch groups.....theres is always a static frame of a single particle...or a group of particles. I've attached 2 movie examples of what I'm talking about. Both are using mograph cache tags...but I encounter the same issue frequently without cache tags.

The second movie (not the cross-section with the pink spheres) is set up with emitters shooting particles towards geometry using the PPosition Follow & PVolumePosition nodes......Same thing happens with static single spheres revealing at the frames in which the change in groups occurs.

Any help with this would be really really great.

http://reels.creativecow.net/film/tp-problem-vid-1

http://reels.creativecow.net/film/tp-problem-vid-2

Thanks,

dean


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]