MAXON CINEMA 4D: Cinema 4D Forum Adobe After Effects Forum

Part of a connected spline not removing from a booled object

COW Forums : Maxon Cinema 4D

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Scott GreenPart of a connected spline not removing from a booled object
by on Aug 22, 2012 at 12:13:25 pm

I've connected a spline that makes up a logo, extruded it and put it in a boole with a cube object, but part of the spline is not removed from the booled object, can anybody tell me why?

The spline (problem area indicated):


Booled object (problem area missing):


Download the project file


Thanks.

Creative Multimedia Design Manchester | S©tt Green | Splurj


Return to posts index

Brian JonesRe: Part of a connected spline not removing from a booled object
by on Aug 22, 2012 at 1:37:59 pm

your file requires password authentication (what's the password?)


Return to posts index

Scott GreenRe: Part of a connected spline not removing from a booled object
by on Aug 22, 2012 at 2:02:22 pm

Oh yes, sorry I forgot about that, it's 'p@ssword'

Creative Multimedia Design Manchester | S©tt Green | Splurj


Return to posts index


Brian JonesRe: Part of a connected spline not removing from a booled object
by on Aug 22, 2012 at 4:02:06 pm

I'm not seeing a problem, the boole is working as it should…. with the boole set as High Quality or not… what version of C4D are you on?


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]