MAXON CINEMA 4D: Cinema 4D Forum Adobe After Effects Forum

CINEMA 4D Simulation Tags stop working!

COW Forums : Maxon Cinema 4D

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Peter PiekarczykCINEMA 4D Simulation Tags stop working!
by on Jan 31, 2012 at 7:34:01 pm

Hi everyone, I was working on a tutorial where I have a bunch of spheres in a gumball machine and the dynamic tags worked at one point and now I'm not sure if I clicked something or not but no matter how many times I press play or re-add the tags, the spheres do not drop anymore! There is 0 animation.

Thanks!

-Peter


Return to posts index

Michael SzalapskiRe: CINEMA 4D Simulation Tags stop working!
by on Jan 31, 2012 at 9:07:31 pm

Did you turn off Dynamics in your project settings?

- The Great Szalam
(The 'Great' stands for 'Not So Great, in fact, Extremely Humble')

No trees were harmed in the creation of this message, but several thousand electrons were mildly inconvenienced.


Return to posts index

Peter PiekarczykRe: CINEMA 4D Simulation Tags stop working!
by on Jan 31, 2012 at 9:14:55 pm

Nope. Dynamics is enabled. It just stopped working. I tried opening a new project and the same thing happens - nothing.

-Peter


Return to posts index


Michael SzalapskiRe: CINEMA 4D Simulation Tags stop working!
by on Jan 31, 2012 at 9:28:05 pm

What version of C4D? Does it render with dynamics if you render to the Picture Viewer?

- The Great Szalam
(The 'Great' stands for 'Not So Great, in fact, Extremely Humble')

No trees were harmed in the creation of this message, but several thousand electrons were mildly inconvenienced.


Return to posts index

Peter PiekarczykRe: CINEMA 4D Simulation Tags stop working!
by on Jan 31, 2012 at 9:59:43 pm

R 13. It just creates one frame.

-Peter


Return to posts index

Brian JonesRe: CINEMA 4D Simulation Tags stop working!
by on Jan 31, 2012 at 10:20:24 pm

has Gravity been set to 0 in Project Settings/Dynamics?... No that shouldn't be it, you said you tried to open a new file...


Return to posts index


Peter PiekarczykRe: CINEMA 4D Simulation Tags stop working!
by on Jan 31, 2012 at 10:31:25 pm

I tried playing around with that too. Nothing seems to be working. Are there certain settings I could have accidently clicked through keyboard shortcuts? Something I may have skipped?

-Peter


Return to posts index

Peter PiekarczykRe: CINEMA 4D Simulation Tags stop working!
by on Jan 31, 2012 at 10:52:03 pm

Is it possible that I'm not using the studio edition that makes this mess up for me? Thanks

-Peter


Return to posts index

Brian JonesRe: CINEMA 4D Simulation Tags stop working!
by on Feb 1, 2012 at 5:15:03 pm

Broadcast has Dynamics limited to mograph objects (like 11.5 they have to be at least the child of a Fracture object if not of a cloner) otherwise you need Studio to get all the functionality.

Comparison of the versions is here http://www.maxon.net/en/products/general-information/general-information/pr...


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]