MAXON CINEMA 4D: Cinema 4D Forum Adobe After Effects Forum

emitter aligned to spline does not react to turbulence

COW Forums : Maxon Cinema 4D

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Ronny Traufelleremitter aligned to spline does not react to turbulence
by on Oct 16, 2011 at 11:19:34 pm

as i said, i binded a emitter to an spline to have some kind of
bubbles behind a fish that is also aligned to that one, i want them make
blown by something or disturbed, but its not interacting, i already put the effectors i tested in the include tab but nothing happend..



did i forgot something or is it the worng way to do it?


another thing is that i want to make them dissapear by fading out,
but they only dissapear hard. maybe here is a way over xpresso to do that ...

thanks,
Ronny!

traufeller.de


Return to posts index

Adam TrachtenbergRe: emitter aligned to spline does not react to turbulence
by on Oct 17, 2011 at 2:27:03 pm

Works okay here. Can you post your file?


Return to posts index

Ronny TraufellerRe: emitter aligned to spline does not react to turbulence
by on Oct 17, 2011 at 2:43:10 pm

sure.



3087_splineemitter.c4d.zip



thanks,
Ronny!

traufeller.de


Return to posts index


Adam TrachtenbergRe: emitter aligned to spline does not react to turbulence
by on Oct 17, 2011 at 8:54:42 pm

You have the emitter set to EXclude the turbulence object.


Return to posts index

Ronny TraufellerRe: emitter aligned to spline does not react to turbulence
by on Oct 17, 2011 at 10:27:36 pm

:)



thanks!

traufeller.de


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]