MAXON CINEMA 4D: Cinema 4D Forum Adobe After Effects Forum

Cant see Weight points on 'clones' with Fracture Object :s

COW Forums : Maxon Cinema 4D

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Elin grome
Cant see Weight points on 'clones' with Fracture Object :s
on Jun 30, 2011 at 4:11:30 pm

Hi all,

I have a collection of editable poly objects under a fracture object in order to apply effectors.

Works ok but I want to use weight transform on a random effector to give some randomness to movement with other effectors..

but for some reason I cant see the weight points when I turn on display: weight in the transform tab - when using a cloner seems ok...


Thanks 4 your help...

It's all the those pesky details :p


Return to posts index

Adam Trachtenberg
Re: Cant see Weight points on 'clones' with Fracture Object :s
on Jun 30, 2011 at 10:43:40 pm

I can see the weight points here (R12), but only if the fracture object is selected.


Return to posts index

Elin grome
Re: Cant see Weight points on 'clones' - Still lost with Fracture Obj:(
on Jul 6, 2011 at 12:21:39 pm

Hi Adam,

wierd :s

Ive checked a triple checked but cant get the weight points to display.

Even if i open a new file, create a couple of cubes and put in a fracture object, then with FO selected, change display to 'weight' - still dont appear.


Anyway, that aside - I have a bigger issue with the fracture object - namely that im working with quite a funky setup of effectors from a tip I got from tim clapham using time effector and stuff...


When I replace the cloner obj. in that setup with a new one all works fine... but when I put in a fracture object - even if its created directly from that same cloner obj. - only some of the effectors in the list work - namely those shaders that create rotation and visibility - but the time effector and visibilty shaders dont seem to execute....


Do you know of ny documented limitations of the fracture object v cloner object ?

I know this is vague - ive attached a scene file if anyone has some time - as u can see the cloner object works correctly - the fracture not...

thanks (again) in advance,

Elin

It's all the those pesky details :p


Return to posts index


Elin grome
Re: Cant see Weight points on 'clones' - Still lost with Fracture Obj:(
on Jul 6, 2011 at 4:56:11 pm

ok ive tried to upload the file about 8 times but cant even manage that :(


Return to posts index

Brian Jones
Re: Cant see Weight points on 'clones' - Still lost with Fracture Obj:(
on Jul 6, 2011 at 5:56:37 pm

you have to copy the link you get on the last upload page back into the post you are making


Return to posts index

Elin grome
Re: Cant see Weight points on 'clones' - Still lost with Fracture Obj:(
on Jul 7, 2011 at 12:16:57 pm

thanks brian.

Its 35 degrees here again today - with no A.C. - which doesnt help my already waning concentration. Actually ive decided to move on from that problem and workaround it.

But of course I have another issue now - so ill repost a new thread :)

It's all the those pesky details :p


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]