MAXON CINEMA 4D: Cinema 4D Forum Adobe After Effects Forum

boole object not creating edges/polygons

COW Forums : Maxon Cinema 4D

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Dan Fredley
boole object not creating edges/polygons
on Sep 9, 2010 at 11:49:38 pm

I have an object that is being revealed by an invisible animated object (using and A intersect B Boole object), but it does not automatically create sides with polygons making my object look hollow. How do I cause it to fill in the empty sides?


Return to posts index

Brian Jones
Re: boole object not creating edges/polygons
on Sep 10, 2010 at 12:26:01 am

with A Intersect B both objects will already be invisible (except where they both occupy the same volume) - you just have to put the texture you want the face(s) to have on animated object.


Return to posts index

Carlos Go-niji Loera Orozco
Re: boole object not creating edges/polygons
on Sep 26, 2014 at 3:44:43 am

Brian, I didn't understand, could you explain me a bit more about that problem?


Return to posts index


Brian Jones
Re: boole object not creating edges/polygons
on Sep 26, 2014 at 3:34:35 pm

making the animated object invisible is not necessary as it will be invisible anyway (inside the boole) until it intersects with the other object. By making the moving object invisible as well you get Dan's problem - when intersection happens the object shows up but the face(s) that should be defined by the invisible moving object don't - because they are invisible - if it was not made invisible to start with it will work as expected.


Return to posts index

Carlos Go-niji Loera Orozco
Re: boole object not creating edges/polygons
on Sep 26, 2014 at 3:51:35 pm

Now I get the logic, sadly when I take off the visible cap from the sweep nurbs, the other object dissapears completely for some reason :(

Thanks a lot :)


Return to posts index

Brian Jones
Re: boole object not creating edges/polygons
on Sep 26, 2014 at 10:26:30 pm

it works here (at least what I think you trying and in R16) what version of C4D are you using?


Return to posts index


Carlos Go-niji Loera Orozco
Re: boole object not creating edges/polygons
on Sep 26, 2014 at 10:49:43 pm

I'm still in R14, I think is time to move on hahahah

(At the end I made the cap frame by frame to accomplish the deadline hahaha


Return to posts index

Carlos Go-niji Loera Orozco
Re: boole object not creating edges/polygons
on Sep 26, 2014 at 3:45:21 am

did you find any solution? because I haven't


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2019 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]