FORUMS: list search recent posts

Help populating jQuery text fields for website form

COW Forums : Web Design

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Clint Milner
Help populating jQuery text fields for website form
on Mar 11, 2010 at 10:28:22 am

Hello, I was hoping that I could get another set of eyes to help me with a weird problem I'm having...

http://www.alpha-duplication.com/feedback

With help from the jQuery UI Slider set, there are 5 sliders that update a text field with a number. The form also has other text fields and a checkbox that all is sent to an email in a php file.

The form sends fine, and I get all the data except the numbers in the slider text fields.

Each text input has a unique id that matches the variable in the php file.

I've done a bunch of tests to different email address to see if data is getting stripped out, but I can't get it to work.

Here is the relevant jQuery for the first slider:

<script type="text/javascript">
$(function() {
$("#slider-p").slider({
value:50,
min: 0,
max: 100,
step: 1,
slide: function(event, ui) {
$("#price").val(ui.value);
}
});
$("#price").val($("#slider-p").slider("value"));
});
</script>


I'm having trouble posting the HTML, but the site is http://www.alpha-duplication.com/feedback

Please let me know if I can provide any other info for you.

Many thanks,
Clint

Adobe CS4 Master Suite
Vista Ultimate 64 SP1
Intel Core i7 920 @ 3.60GHz
12 GB DDR3 RAM
NVidia Quadro FX 3700
Matrox RT.X2 LE Capture Card
4 TB RAID 5


Return to posts index

cowcowcowcowcow
Mike Smith
Re: Help populating jQuery text fields for website form
on Mar 11, 2010 at 1:06:26 pm

The data is being sent from your form, so the problem may be in your php script.

It does seem you have an issue, though: here, pressing the submit button (with data in the comments text field) creates an http post but also redirects the browser to google ...



Return to posts index

Clint Milner
Re: Help populating jQuery text fields for website form
on Mar 11, 2010 at 1:10:11 pm

Hi Mike,

It was actually a dumb thing by me... I didn't add the name attribute to the slider text fields... just the id and I forgot that the php looks at the name and not id.

Everything is working now, thanks for having a look!


Clint

Adobe CS4 Master Suite
Vista Ultimate 64 SP1
Intel Core i7 920 @ 3.60GHz
12 GB DDR3 RAM
NVidia Quadro FX 3700
Matrox RT.X2 LE Capture Card
4 TB RAID 5


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]