FORUMS: list search recent posts

Explorer .MOV troubles

COW Forums : Web Design

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Joseph ColombattoExplorer .MOV troubles
by on Apr 16, 2009 at 5:31:58 pm

Hello Creative Cows,
I've built a web site using Dreamweaver 9, and included Quicktime MOV files of various
things on every page. The Index page includes an MOV that is set with the parameter:
autostart/TRUE.
When you navigate to another page in Browser FireFox and safari, the movie on the Index
turns off, the new page is revealed, and all is well.
But, in Internet Explorer, the Index page movie continues playing and is heard on the new
page!
Very troubling.
Is there a parameter for the Quicktime MOV that I can set in Dreamweaver to prevent this from
happening?
Thanks much.
Joe Colombatto



Return to posts index

Fernando MolRe: Explorer .MOV troubles
by on Apr 22, 2009 at 4:39:54 am

Can you please post a link to your site?


Return to posts index

Joseph ColombattoRe: Explorer .MOV troubles
by on Apr 22, 2009 at 5:23:45 pm

Yes. Site in question is:
http://www.southeastbldgremodeling.com/index.html
Thanks.


Return to posts index


Fernando MolRe: Explorer .MOV troubles
by on Apr 22, 2009 at 10:33:33 pm

I tested in Firefox, IE, Chrome and Opera in a PC running WinXP and all seems to work fine. The video autostart on the home page only.


Return to posts index

Joseph ColombattoRe: Explorer .MOV troubles
by on Apr 23, 2009 at 3:59:14 am

Thanks.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]