BORIS FX: Boris FX Forum Boris FX Tutorials After Effects Motion Graphics

BFX not passing effect to Vegas....

COW Forums : Boris FX

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Dave FelderBFX not passing effect to Vegas....
by on Apr 19, 2010 at 9:40:09 pm

I'm having a frustrating day today.

I'm using Vegas 9.0c and BFX 9.3, downloaded two weeks ago & registered.

I'm trying to create a title segment for a program. It's going to be 1:37 long. It has a PNG file as a background, that I pan across slowly. There are 10 QT titles consisting of white type over a transparent background, and 8 QT's of the presenters appearing later in the video. Eventually, i was going to create a single BFX with all the elements, but I started having problems.

I start out by laying a 1:37 black slug onto a video track on my timeline. Then I add the Boris Effects video effect. I set the duration of BFX to be 1:37. I start putting in my layers with the moves i want.

When I play from the timeline in BorisFX, it looks fine. I click on APPLY.

In Vegas, the timing is off on some of the QT elements, while others just don't show up at all.

I'm using Vegas 9.0c, QT 7.6.2.

Anyone have any ideas?


Ryan Video Productions Inc. Rockaway, NJ


Return to posts index

peter mcauleyRe: BFX not passing effect to Vegas....
by on Apr 20, 2010 at 5:34:09 pm

Hi Dave,

You should get in touch with one of our support gurus. You can reach them via email at support@borisfx.com. They will be able to assist you in troubleshooting the issue.

Cheers,

Peter.



Return to posts index

Dave FelderRe: BFX not passing effect to Vegas....
by on Apr 20, 2010 at 6:06:37 pm

Thanks Peter, I just followed your suggestion.....

Ryan Video Productions Inc. Rockaway, NJ


Return to posts index


Matthew MullenRe: BFX not passing effect to Vegas....
by on Apr 20, 2010 at 6:16:50 pm

Dave,

The first step in troubleshooting is to trash the BFX preference file.

Navigate to C:/ Windows and locate the Boris FX 9.3.ini file.

Trash this file and let us know if any of the issues are resolved.

-Matt


Return to posts index

Dave FelderThanks for your assistance Matt . . .
by on Apr 21, 2010 at 6:32:38 pm

Thanks for your help Matt. When rendering my output, I set the WMV render to 29.97, instead of its default of 30 fps. The timing on the effects has all fallen into place perfectly.

I really appreciate your help and all the time you put into helping this lunkhead (me) figure out what was going on.

Dave Felder

Ryan Video Productions Inc. Rockaway, NJ


Return to posts index

Matthew MullenRe: Thanks for your assistance Matt . . .
by on Apr 21, 2010 at 6:39:24 pm

My pleasure Dave.

Don't hesitate if you have any more questions/issues.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]