BORIS FX: Boris FX Forum Boris FX Tutorials After Effects Motion Graphics

Boris XML Transfer Problem

COW Forums : Boris FX

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Adam Upchurch
Boris XML Transfer Problem
on Jan 27, 2010 at 11:35:01 pm

Hey everyone.

Currently using Boris XML Transfer 1.0.3 Trial. When I import the XML into After Effects CS4 the timeline gets built correctly, however, most of the clips are off Timecode wise.

Specifics: FCP 7, AE CS4
- FCP Sequence is 23.976 Pro Res 422 HQ
- Only one clip for video was used but sequence was cut together using subclips.
- Most clips seem to be defaulting to the 01:00:00:00 TC marker from the original clip.
- Imported same XML using Popcorn Island with no such problems...

What could be going wrong?

Thanks,
Adam


Return to posts index

Matthew Mullen
Re: Boris XML Transfer Problem
on Jan 28, 2010 at 5:40:32 pm

Are you seeing this just with subclips and all subclips?


Return to posts index

Adam Upchurch
Re: Boris XML Transfer Problem
on Jan 28, 2010 at 5:46:12 pm

Yes, the entire movie was cut using subclips made from one original clip. A handful of clips seems to be correct, but 90% seem to be referencing the original clip starting at the 01:00:00:00 Timecode.

IE - First shot is from "Scene 3" subclip. In After Effects the footage used for that shot starts at the 1 hour mark from the original "Full Movie" clip...Then the second shot, also from "Scene 3" subclip, goes back to that same spot on the original clip.

Does that make sense?

Adam


Return to posts index


Matthew Mullen
Re: Boris XML Transfer Problem
on Jan 28, 2010 at 6:02:15 pm

Adam,

Could you send me the FCP project file and the exported XML?

My e-mail is mattm@borisfx.com


Return to posts index

Rotem Dotan
Re: Boris XML Transfer Problem
on Mar 24, 2010 at 10:29:54 am

We are experiencing the same problem...
Do you have any solution?


Return to posts index

Matthew Mullen
Re: Boris XML Transfer Problem
on Mar 24, 2010 at 3:41:13 pm

It has to do with how AE handles sub clips. Basically it doesn't.

Though there is not solution or workaround at this time it is looking to be fixed in the next release of XML transfer.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]