BORIS FX: Boris FX Forum Boris FX Tutorials After Effects Motion Graphics

Boris Red+FCP+HDV

COW Forums : Boris FX

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Gary BakerBoris Red+FCP+HDV
by on Apr 4, 2009 at 6:43:07 pm

Greetings -
First time using Red on and HDV project - no other problems in other formats.
When I apply the Boris Red filter to a clip on the FCP timeline (in an HDV project) I get the normal rotated frame display to show Boris has been applied.
I open the Boris Filter, and all I see is solid green where the clip should be.
What am I doing wrong?

Return to posts index

peter mcauleyRe: Boris Red+FCP+HDV
by on Apr 6, 2009 at 1:08:59 pm


Not quite sure what is going on with your system but I would suggest disabling OpenGL in RED to see if that helps (Preview>OpenGL Mode>Off).



Return to posts index

Gary BakerRe: Boris Red+FCP+HDV
by on Apr 6, 2009 at 8:24:01 pm

Sorry, in my haste to deal with the problem I now realize how little system/background information I gave in the post . . .
but it must have been a run time error as I returned today to working on the effects portion of the timeline and Boris behaved normally.
Until now, Red as a filter has been very stable, and I certainly have not seen anything like this before - but because I was editing HDV, which I rarely do, I thought there must be some issue.

Thanks for your post, next time I'll restart the system first and see if that fixes it.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2016 All Rights Reserved