BORIS FX: Boris FX Forum Boris FX Tutorials Motion Graphics After Effects

font looks good in Red - bad in host - Avid Xpress DV

COW Forums : Boris FX

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Axel Andy
font looks good in Red - bad in host - Avid Xpress DV
on Sep 3, 2008 at 11:01:50 pm

The subject line says it all.
I'm using Avid Xpress DV 3.5 & Boris Red 3.04.
The font looks great in Red but when it "apply" it to my host, Avid, then render it, it looks jagged and not "vector" like.

K


Return to posts index

Peter McAuley
Re: font looks good in Red - bad in host - Avid Xpress DV
on Sep 4, 2008 at 1:13:38 am

Hi,

Are you sure that the font was installed correctly? Sometimes if the screen font is installed and the printer font is not, or not in the right place, this will be the result.

Does the font render correctly when you use it in the RED standalone render engine?

Is the problem isolated to this font or does this happen with any font?

Thanks,

Peter.



Return to posts index

Axel Andy
Re: font looks good in Red - bad in host - Avid Xpress DV
on Sep 4, 2008 at 3:59:56 am

Hi Peter...
Regarding your first question about "is the font installed correctly..." I don't know what you mean.

Thanks...
K



Return to posts index


Axel Andy
Re: font looks good in Red - bad in host - Avid Xpress DV
on Sep 4, 2008 at 4:42:43 am

Peter...
I just realized that even the text I'm creating in Avid looks jagged. I think I had this problem once before but I can't find my notes on what was going on. Any ideas now...?

K



Return to posts index

peter mcauley
Re: font looks good in Red - bad in host - Avid Xpress DV
on Sep 4, 2008 at 2:14:17 pm

Hi K,

Hmmm ... not exactly sure how to fix that. I'll ask around though and if someone here knows what to do I'll pass that info along.

Cheers,

Peter.



Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]