BORIS FX: Boris FX Forum Boris FX Tutorials After Effects Motion Graphics

Red has no icons

COW Forums : Boris FX

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Alan MillerRed has no icons
by on Jan 22, 2008 at 10:09:41 pm

I just upgraded to Red 4.2 and when I open it up, I only see two icons on the tracks. The "eye" and the one that selects 2D plane, sphere etc.
I don't see anything else like the little tv icon, the lock etc.
Anyone know why this is happening.
Aside from this it seems to be working fine.
Thanks,
Alan Miller



Return to posts index

Dave DiPintoRe: Red has no icons
by on Jan 23, 2008 at 1:54:00 pm

Hi Alan,

I haven't seen this before in any of my testing. Could you please give me as many details about your system and anything else that may have changed prior to seeing this?

Thanks,
Dave



Return to posts index

Alan MillerRe: Red has no icons
by on Jan 23, 2008 at 4:44:47 pm

Not too many details. I had Red 3.0. Uninstalled it.
Downloaded the trial version of 4.2 used it for the trial period and noticed the problem. Purchased the upgrade, thining it would go away, but the problem is still there. I see it both in the Engine and inside my Avid Symphony Nitris.
I have BCC 3.0 in my SNitris. Just don't see any of the other
icons. Like I said, everything else appears to be working normally.



Return to posts index


Dave DiPintoRe: Red has no icons
by on Jan 23, 2008 at 5:18:32 pm

The first thing to try is deleting your RED preferences. These are located in c:Windows. I'd delete the RED 3 and 4 preferences along with the Keyboard shortcuts. If that doesn't fix the icons then try uninstalling and reinstalling RED.

I hope this helps.
- Dave



Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]