BORIS FX: Boris FX Forum Boris FX Tutorials After Effects Motion Graphics

Lost primitives in Sony Vegas with FX

COW Forums : Boris FX

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Tony NoonLost primitives in Sony Vegas with FX
by on Dec 24, 2007 at 6:51:50 pm

Sorry about the cryptic title, but I couldn't think of a better description.

I am creating a Rectangle using FX as a static generator in Vegas Pro 8. Works great. I then add a type text in that rectangle using Graffiti and render it. Sometimes, I randomly loose the rectangle. When I reboot the computer the rectangle comes back. Have I missed something?

p4 2.8, 1gig ram, windows xp

Tony Noon
Noon Productions


Return to posts index

Peter McAuleyRe: Lost primitives in Sony Vegas with FX
by on Dec 27, 2007 at 4:15:36 am

Hi,

This sounds rather odd ... can I ask you to please send us a project at support@borisfx.com along with your description of the problem and we'll take a look at it to see if we can figure out what is going on?

Thanks,

Peter.


Return to posts index

Tony NoonRe: Lost primitives in Sony Vegas with FX
by on Dec 28, 2007 at 3:12:58 pm

Sorry, I figured it out. I am new to Sony Vegas, and got confused. I changed the settings on the wrong clip and because it was a static generated primitive, it didn't animate, so the primitive was missing. Chaulk it up to user error. Thanks for your time Peter.

Tony Noon
Noon Productions


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]