BORIS FX: Boris FX Forum Boris FX Tutorials After Effects Motion Graphics

Imported Photo from Red 4 loses quality in avid

COW Forums : Boris FX

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Lance RUbin
Imported Photo from Red 4 loses quality in avid
on Dec 1, 2006 at 6:19:20 am

I have added our office logo to a animated title in Red which looks fine in the Red preview window. However once I apply it back to Avid Xpress Pro, while the rest of the title renders fine, the photo looks terrible. I have tried using Jpeg, Tiff and PSD, and all do the same thing. What am I doing wrong?

Much appreciated in advance, Lance


Return to posts index

Editz
Re: Imported Photo from Red 4 loses quality in avid
on Dec 1, 2006 at 4:57:12 pm

Probably need a little more detail all around. System specs and a definition of "terrible" might help.


Return to posts index

Lance Rubin
Re: Imported Photo from Red 4 loses quality in avid
on Dec 4, 2006 at 6:25:24 am

After trying every format and confirming import options, I am still getting distorted and soft result with titles that look great in FX (red). All I am doing is applying the title from (FX), but the result is way off. I have linked to captures of the title within Red and after it is imported into Avid. Your help would be greatly appreciated. The system is an Avid approved Pentium 4 with 4 gig of memory and Nvidia card.

Lance

http://lancerubin.smugmug.com/gallery/2203924/1/114669058

http://lancerubin.smugmug.com/gallery/2203924/1/114669063


Return to posts index


Editz
Re: Imported Photo from Red 4 loses quality in avid
on Dec 4, 2006 at 4:55:21 pm

Interesting that your two image sizes are different. What is the comp size of the FX project versus your Avid project? Are you importing these graphics back into Avid using Resize or Maintain? Do you have 1:2:1 Deflicker on or off?


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]