CREATIVE COW: Feedback Forum About Us Contact Us Support Articles

Tutorials not loading

COW Forums : Letters to the COW Team

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
John NelsonTutorials not loading
by on Jul 9, 2015 at 3:49:01 pm

I have been a loyal participant of the cow's tutorial for many years. This is the first time I have been not allowed to continue. I was attempting to review Rob Mizes' tutorial on '3d cube' when I encountered the block. I clicked on the lesson and it immediately went to a screen I was not used to seeing. In the upper left corner was a script stating that it was loading. The screen also indicated, with an 'arrow' that I clicked on. It then went to another screen which appeared to be some sort of commercial. Then I clicked on the full screen itself which opened another screen from LG which was not what I was hoping for. Trying to perform a 'work-around', I tried different tutorials; photoshop, for instance. I received the same results. Then I used the disk recovery to fix the preferences as well as closing out safari and re-starting. I even tried using firefox. But had the same results.

I use safari, 6.1.6 primarily for my browser. I also tried to access using the latest firefox search engine. I'm running with a mac pro; 36GB with 8 cores.

Don't know if the above is sufficient but please let me know if you need other information to help resolve this problem.

Thanks again,

http://www.o_m_productions@yahoo.com


Return to posts index

Abraham ChaffinRe: Tutorials not loading
by on Jul 9, 2015 at 3:51:54 pm

Hello John,

The message from LG is an ad which plays before the videos. This ad currently runs before videos are played. However, you can skip the ad by clicking the X in the top right of the video window, or you can wait for the ad to finish and the regular video will start.

Hope this helps!

Abraham


Return to posts index

John NelsonRe: Tutorials not loading
by on Jul 10, 2015 at 4:16:10 pm

Thanks Abraham. The trouble is the tutorial never loads. I have left it as long as five minutes before giving up. I'm given to think there may be a bug/virus on my mac pro because of several other oddities that occur. I say this because the tutorial does load/play on my MBP which runs the same software as the mac pro; Lion. I've been Leary about upgrading to yosemite for fear of loosing stuff.

Thanks

http://www.o_m_productions@yahoo.com


Return to posts index


Abraham ChaffinRe: Tutorials not loading
by on Jul 10, 2015 at 4:23:32 pm

That is very strange. Have you tried in different browsers? I would suggest always updating you Mac to the latest OS, because all the security releases and updates will be focused on the latest version.

Abraham


Return to posts index

John NelsonRe: Tutorials not loading
by on Jul 10, 2015 at 4:41:19 pm

Strange but true. I will try to get a screen grab for you which you may be able to tell you more.

I forgot to mention that I have partitioned my 1tb drive to enable me to have Lion and Snow Leopard. My Photoshop and other apps will not work on Lion or other upgrades.

And, yes I have tried the same test using Firefox. I steer clear of Chrome, Opera and others. I don't like the way they work.

Thanks



This is a grab showing the block on other videos; news, sports, etc.



http://www.o_m_productions@yahoo.com


Return to posts index

Abraham ChaffinRe: Tutorials not loading
by on Jul 10, 2015 at 4:47:07 pm

It could be your browser or version of Adobe Flash Player is out of date. Perhaps you could try updating your browser and Flash Player?

Abraham


Return to posts index


John NelsonRe: Tutorials not loading
by on Jul 10, 2015 at 4:51:06 pm

My last flash update was June 28, 2015. As I said earlier, upgrading to the latest browser would cause the loss of old editing software. Other suggestions?

Thanks

http://www.o_m_productions@yahoo.com


Return to posts index

John NelsonRe: Tutorials not loading
by on Jul 10, 2015 at 5:22:45 pm

If you feel it will help I will reload Lion.

There is also a problem with my keyboard; the number pad numbers will not respond on Lion but will on Snow Leopard.

Also, if I log in as another user the problems go away.

Your thoughts?

http://www.o_m_productions@yahoo.com


Return to posts index

Abraham ChaffinRe: Tutorials not loading
by on Jul 10, 2015 at 5:43:04 pm

You could try watching the podcast version of the video here:
https://podcasts.creativecow.net/after-effects-tutorials-podcast/the-after-...
I believe it is also available via YouTube:





Otherwise, I think you'll need to have the latest version of the browser and flash for it to work correctly through that player.

Abraham


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2016 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]