CREATIVE COW: Feedback Forum About Us Contact Us Support Articles

backslash in codeblock

COW Forums : Letters to the COW Team

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Declan Smithbackslash in codeblock
by on Jan 10, 2014 at 3:15:55 pm

Hi,

A number of times now when entering expressions in the After Effects expressions forum, the backslash character gets removed. I've tried putting double backslash but nothing seems to work. Any help would be most appreciated.

Declan Smith
http://www.madpanic.tv
After Effects CS6/ FCS3 / Canon XLH1 / Canon 7D / Reason / Cubase

"it's either binary or it's not"


Return to posts index

Abraham ChaffinRe: backslash in codeblock
by on Jan 10, 2014 at 3:34:53 pm

Hello Declan,

Yes, the backslash character is special, and will not post properly. Try ampersand pound 0 9 2 semicolon.

& # 0 9 2 ;

\

Abraham


Return to posts index

Declan SmithRe: backslash in codeblock
by on Jan 10, 2014 at 4:06:38 pm

That seems to work here, and if I add a code block, but it doesn't work in the expressions box that is on the After Effects Expressions post form.

\

\d

Declan Smith
http://www.madpanic.tv
After Effects CS6/ FCS3 / Canon XLH1 / Canon 7D / Reason / Cubase

"it's either binary or it's not"


Return to posts index



Abraham ChaffinRe: backslash in codeblock
by on Jan 10, 2014 at 6:28:46 pm

Hello Declan,

This issue should be resolved now. Using the backslash character should work now in both fields.

\

Abraham


Return to posts index

Declan SmithRe: backslash in codeblock
by on Jan 11, 2014 at 12:39:24 am

Amazing, all working beautifully now.

Thankyou

Declan Smith
http://www.madpanic.tv
After Effects CS6/ FCS3 / Canon XLH1 / Canon 7D / Reason / Cubase

"it's either binary or it's not"


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2016 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]