CREATIVE COW: Feedback Forum About Us Contact Us Support Articles

Cow Blogs RSS feed

COW Forums : Letters to the COW Team

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Jeremy GarchowCow Blogs RSS feed
by on Mar 3, 2009 at 12:58:49 am

Seems to be busted in Safari 4.0 beta.

Actually it seemed to be busted before I even downloaded the beta as my old RSS feed was from December something. I just thought that no one had been writing.

Clicking on "blog feed" from the blog page brings me to this page:

http://blogs.creativecow.net/action/feed and then it's blank in Safari 4.0 Beta.

manually changing the url to: feed://blogs.creativecow.net/action/feed then brings me to an RSS page, and then I bookmark that. The feed then appears to work until I click on a topic to read more, then get a 404 from Bessie. I quickly copied the interstitial link before the 404:

http://blogs.creativecow.net/action/805

Jeremy


Return to posts index

Abraham ChaffinRe: Cow Blogs RSS feed
by on Mar 3, 2009 at 3:12:34 pm

Hello Jeremy,

For some reason when I go to
http://blogs.creativecow.net/action/feed
using Safari or a different browser I get something, I click on the links there and they bring me to the different blogs. I'm not sure how you got to

http://blogs.creativecow.net/action/805

I've been clicking around the blogs and can't seem to locate the error you're describing. Is there something I'm missing?

Abraham


Return to posts index

Jeremy GarchowRe: Cow Blogs RSS feed
by on Mar 3, 2009 at 3:40:13 pm

Thanks for your response. Do you have the Safari Beta?




Here's the page I get when clicking on a feed:



And I get that URL right before I get the 404 error (it happens really fast before the 404)

This first:




Then this almost immediately:





Jeremy



Return to posts index


Abraham ChaffinRe: Cow Blogs RSS feed
by on Mar 3, 2009 at 3:55:10 pm

I downloaded the Beta and tried it. I get the blank page but it doesn't redirect me to the 404. I was able at one point to see the code it was parsing and was able to see the bug in what Safari is doing wrong. For some reason I couldn't do it after that. I submitted a bug report to them, hopefully they fix.

The RSS feed should work for you in any other browser or RSS reader if you put in the URL of the RSS feed.


Here's the report I submitted:


When parsing this page the code:

<?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1"?>
<?xml-stylesheet type="text/xsl" href="http://forums.creativecow.net/interface/stylesheets/news_rss_style.xsl" ?>
<?xml-stylesheet type="text/css" href="http://forums.creativecow.net/interface/stylesheets/rss_temp_style.css" ?>


Is not being parsed correctly. Try this in any other browser and it parses the first three lines of code as formatting code and doesn't break the page. Please fix.


Thanks for the report Jeremy.

Abraham


Return to posts index

Jeremy GarchowRe: Cow Blogs RSS feed
by on Mar 3, 2009 at 4:19:39 pm

No worries. I was able to get the feed page by changing the url from http:// to feed://

Then I get the list of the feed.

Then I click on one of the headings, then get that 805 URL then the 404.

Jeremy


Return to posts index

Abraham ChaffinRe: Cow Blogs RSS feed
by on Mar 3, 2009 at 4:25:38 pm

Oh the joys of a beta browser...

I submitted this as well.

Hopefully Safari does better with these bugs then Chrome has done in fixing the bugs that I reported to them in their beta version. Even after Chrome came out of beta they still hadn't fixed the bugs =(

Thanks again,

Abraham


Return to posts index


Jeremy GarchowRe: Cow Blogs RSS feed
by on Mar 3, 2009 at 4:28:38 pm

No worries. Sorry if this was the wrong place to post, but I wasn't sure if it was a Safari problem or Bessie problem. ;)

Cheers.

Jeremy


Return to posts index

Abraham ChaffinRe: Cow Blogs RSS feed
by on Mar 3, 2009 at 4:33:03 pm

I believe this one is a Safari problem but it is good to have an eye on the way the quirks in different browsers effect our pages so we can possibly make adjustments if the browser doesn't fix the problem.

Chrome for instance breaks the repeating background of any page that is super long and has a background image repeating. This doesn't happen in any other browser and is an obvious bug that I've been trying to get Google to fix.

The Browser Wars continue to rage!

Abraham


Return to posts index

Chad BrewerRe: Cow Blogs RSS feed
by on Aug 27, 2009 at 12:52:14 am

Jeremy,
I'm not new to the cow, but I'm finally a "registered" user.
Just wanted to make my first post to see how I "look."

My love/hate relationship with video continues.


Return to posts index


Jeremy GarchowRe: Cow Blogs RSS feed
by on Aug 31, 2009 at 6:51:56 pm

You look great, just wouldn't want to cross your tracks.

Know what I mean?



Return to posts index

Abraham ChaffinRe: Cow Blogs RSS feed
by on Aug 31, 2009 at 6:54:37 pm

Hey Jeremy,

You get the invitation to the Creative COW beta last week? If not I'll send you an email with the link...

Abraham


Return to posts index

Jeremy GarchowRe: Cow Blogs RSS feed
by on Aug 31, 2009 at 6:58:55 pm

I did. I was out of town for a bit there, but looked at it today and will have more time later to take a peek.

Thanks!

Jeremy


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2016 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]