Creative COWSIGN IN :: SPONSORS :: ADVERTISING :: ABOUT US :: CONTACT US :: FAQ
Creative COW's LinkedIn GroupCreative COW's Facebook PageCreative COW on TwitterCreative COW's Google+ PageCreative COW on YouTube
MAYA:MAYA ForumMAYA Tutorials

No Shading Group Associated Errors

COW Forums : MAYA

VIEW ALL   •   ADD A NEW POST   •   PRINT
Social ShareSend Email MessageShare on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInComment
Respond to this post   •   Return to posts index   •   Read entire thread


Scott MawhineyNo Shading Group Associated Errors
by on Apr 14, 2012 at 12:48:43 pm

Hey folks,

I have four similar scenes to render for a student film in maya software mode - all of them come from the same original file. The first three rendered beautifully, but I'm having a problem rendering the final scene. When I attempt to render it, all that shows up are the self-illuminated objects. Everything else in the shot is black. In reviewing the log, I've found multiple errors similar to this:

- building0022|window009|windowHeader001|polySurfaceShape3 has no shading group associated with it. This means that it will not be rendered. Please assign it to a shading group.

I've checked, and there are shaders assigned to all the objects. I've created new shaders and assigned them to objects with no change in their renderability.

I'm stumped at this point. Any suggestions?

Thanks in advance!


Posts IndexRead Thread
Reply   Like  
Social ShareSend Email MessageShare on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInComment


Current Message Thread:




LOGIN TO REPLY



FORUMSTUTORIALSFEATURESPODCASTSEVENTSSERVICESJOBSNEWSLETTERNEWSBLOGS

Creative COW LinkedIn GroupCreative COW Facebook PageCreative COW on Twitter
Social ShareSend Email MessageShare on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInComment
© 2016 CreativeCOW.net All rights are reserved. - Privacy Policy

[Top]