Creative COWSIGN IN :: SPONSORS :: ADVERTISING :: ABOUT US :: CONTACT US :: FAQ
Creative COW's LinkedIn GroupCreative COW's Facebook PageCreative COW on TwitterCreative COW's Google+ PageCreative COW on YouTube
AVID:Avid Editing ForumAvid Editing TutorialsAvid Editing Basics ForumAvid Liquid ForumAvid Liquid TutorialsAvid VideoRAID Forum

Re: media tool

COW Forums : Avid Media Composer / Symphony

VIEW ALL   •   ADD A NEW POST   •   PRINT
Social ShareSend Email MessageShare on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInComment
Respond to this post   •   Return to posts index   •   Read entire thread


Michael VolkeningRe: media tool
by on Jan 25, 2012 at 10:53:46 pm

That did work, although it took longer than expected. Turns out there was a corrupt file lurking in the darkness. Had to do the move files in and out of the OMFI folder to find out which file was corrupt dance. After that was cleaned up the MSM files finally rebuilt and all was well with the world......for now. thanks again....

Avid Xpress Pro Mojo 5.6.7
WindowsXP 2002
HP Workstation XW8000
2.80 Ghz
2.0 GB RAM


Posts IndexRead Thread
Reply   Like  
Social ShareSend Email MessageShare on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInComment


Current Message Thread:
  • media tool by Michael Volkening on Jan 24, 2012 at 9:39:58 pm
    • Re: media tool by Hector berrebi on Jan 24, 2012 at 9:47:49 pm
      • Re: media tool by Michael Volkening on Jan 24, 2012 at 9:51:30 pm
        • Re: media tool by Shane Ross on Jan 24, 2012 at 10:31:28 pm
        • Re: media tool by Michael Volkening on Jan 25, 2012 at 10:53:46 pm




LOGIN TO REPLY



FORUMSTUTORIALSFEATURESPODCASTSEVENTSSERVICESJOBSNEWSLETTERNEWSBLOGS

Creative COW LinkedIn GroupCreative COW Facebook PageCreative COW on Twitter
Social ShareSend Email MessageShare on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInComment
© 2016 CreativeCOW.net All rights are reserved. - Privacy Policy

[Top]