ZAXWERKS: Zaxwerks Forum Zaxwerks Tutorials

Re: Render Fails on AE / ProAnimator Project

COW Forums : Zaxwerks

VIEW ALL   •   ADD A NEW POST   •   PRINT
Respond to this post   •   Return to posts index   •   Read entire thread


Matt Rhodes
Re: Render Fails on AE / ProAnimator Project
on Feb 5, 2011 at 11:30:04 pm

Hi Larry.

Sorry to hear about your frustrations.

The first suggestion I'd make is to break your renders into a few segments and then
edit them back together once each has finished rendering. This would at least let
you make forward progress if, say, the third segment didn't finish rendering.

Offhand, I'd say that you may be running out of memory over time.
AE likes to control all available memory (unless you change the AE prefs).
And they request plug-ins only get memory from them. While we have
accommodated this request for the most part, there are still instances
where we allocate memory for ourselves without using AE's memory mechanism
(this is due to a few technical and historical reasons).

For a long render, we've found that our plug-ins can eventually have a conflict
with AE and available memory. We've suggested users like you render in segments
and then stitch the segments back together as a post-process.

If you'd like to send me your project, I'd be happy to take a look to see if there's
a hidden bug.

Send files to: matt@zaxwerks.com

Let us know if you have more questions.

Matt Rhodes
Zaxwerks, Inc.



Posts IndexRead Thread 


Current Message Thread:





© 2020 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]