FORUMS: list search recent posts

Re: Lhi Sync

COW Forums : AJA Video Systems

VIEW ALL   •   ADD A NEW POST   •   PRINT
Respond to this post   •   Return to posts index   •   Read entire thread


Mike Kelland
Re: Lhi Sync
on Apr 29, 2013 at 5:35:06 am

I have had this random sync issue in FCP7 ever since I purchased the LHi about 3 years ago.
I spent a lot of time trying to work out the issue and AJA even sent
me a new card... but nothing helped. Tried many different settings, drivers and tweaks, but still had sync going out by up to 5 frames on a random basis. Then one day I turned of audio scrubbing (SHIFT S) and sync is now perfect. Try that and see if it works for you.


Posts IndexRead Thread 


Current Message Thread:
  • Lhi Sync by Nigel Thompson on Apr 12, 2013 at 5:01:18 pm
    • Re: Lhi Sync by Bob Zelin on Apr 14, 2013 at 4:21:13 pm
      • Re: Lhi Sync by gary adcock on Apr 14, 2013 at 9:53:04 pm
        • Re: Lhi Sync by Nigel Thompson on Apr 15, 2013 at 6:02:30 am
          • Re: Lhi Sync by Nigel Thompson on Apr 15, 2013 at 8:58:03 am
            • Re: Lhi Sync by gary adcock on Apr 15, 2013 at 1:35:25 pm
              • Re: Lhi Sync by Nigel Thompson on Apr 15, 2013 at 1:50:37 pm
                • Re: Lhi Sync by AJA Sales Department on Apr 15, 2013 at 5:00:33 pm
                • Re: Lhi Sync by gary adcock on Apr 15, 2013 at 5:10:59 pm
                  • Re: Lhi Sync by Nigel Thompson on Apr 15, 2013 at 5:39:39 pm
                    • Re: Lhi Sync by Mike Kelland on Apr 29, 2013 at 5:35:06 am





© 2019 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]