FORUMS: list search recent posts

Re: FCP Crashes with AJA Video Ouput Plug-In error

COW Forums : AJA Video Systems

VIEW ALL   •   ADD A NEW POST   •   PRINT
Respond to this post   •   Return to posts index   •   Read entire thread


Dan Monro
Re: FCP Crashes with AJA Video Ouput Plug-In error
on Dec 9, 2009 at 7:04:30 pm

Myron (the other editor on this project) just reminded me that we switched our playback only to 8 bit (playing back the HQ media) and that helped. He also said:

"With the AJA 7.1 driver I'd make sure to NOT be in the default 64bit mode. We downgraded to 32bit which helped a little. Also switching to 8bit video output sometimes helps. I'll try to think of more."

So, that's what we did in terms of reverting the drivers.

Here's some info on the "green flashes":

http://forums.creativecow.net/thread/8/1063066#1063082

This is a thread that was specifically related to XDCAM and the green flashes and I cite another thread in this one. Honestly, I can't remember which crashes reported the AJA plug-in, and which ones reported "quit unexpectedly".

The project is over now, so we'er hoping to have a chance to do some actual troubleshooting.

Dan Monro
FCP, Avid, AfterFX, Atlanta
MacBook Pro 2.4 GHz Intel Core 2 Duo 2 GB ram
Mac OS X 10.5.7
GeForce 8600M GT Final Cut Pro 6.0.5 Quicktime 7.6
- OR -
2 x 3.2 Quad Xeon; 16 GB ram
Mac OS X 10.5.8
NVIDIA Quadro FX 5600 Final Cut Pro 7 Quicktime 7.6.4



Posts IndexRead Thread 


Current Message Thread:





© 2020 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]