FORUMS: list search recent posts

Kona LHi SDI unstable image

COW Forums : AJA Video Systems

VIEW ALL   •   ADD A NEW POST   •   PRINT
Respond to this post   •   Return to posts index   •   Read entire thread


Stefanie Prietzsch
Kona LHi SDI unstable image
on Oct 18, 2009 at 7:16:30 pm

Hi all,

We have just set up a new edit suite, using the Kona LHi, with Breakout Box.

We have a MacPro 2x 2.26 GHz Quad Core Intel Xeon, Mac OS 10.6.1, FCS 7.0, Quicktime 10.0, AJA Control Panel 7.0.1, CalDigit Raid Card & HD Element (striped RAID 5, driver 2.0.2), 12 GB RAM.
The Kona card is installed in PCI slot 2, the Raid card in slot 3.

All hooked up to a DigiBeta deck DVW-M200P, attempting to edit PAL Uncompressed 10-bit.

When running tests today, we encountered problems with SDI when capturing. From the Kona LH / Breakout Box, the picture we are getting on an external monitor is jittery and unstable, there is no audio, and the VTR is showing channel condition warning.

When we unplug the SDI or set the input select on VTR to component or composite, the picture looks fine.
Also a second monitor, connected via HDMI loses signal, and when changing input select, regains signal.

We have uninstalled and reinstalled the AJA driver, trashed preferences in FCP, with no luck in solving the problem.
The AJA Conflict Checker utility shows no software conflicts.

Any help appreciated!

Steffie

Got black burst of course.



FCS 3, Mac Pro 2 x 2.26 GHz Quad Core Intel Xeon, AJA Kona LHi (7.0.1), CalDigit Raid Card & HD Element (driver 2.0.2),
12 GB 1066MHZ DD3 RAM,
10-bit uncompressed PAL, Quick Time 10.0, OS 10.6.1


Posts IndexRead Thread 


Current Message Thread:





© 2020 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]