FORUMS: list search recent posts

New Kit Old Problem

COW Forums : Videoguys.com Tech Talk

VIEW ALL   •   ADD A NEW POST   •   PRINT
Respond to this post   •   Return to posts index   •   Read entire thread


TimB48
New Kit Old Problem
on Jun 26, 2008 at 11:13:28 am

Not sure if I am posting in the right forum but you have to start somewhere. I have just built a new PC to replace my old editing PC. Spec is as follows:

Abit IP-35 Pro motherboard
Processor Intel Quad Core Q9450 2.66 GHz
320GB Samsung Spinright SATA HDD
4Gb DDR 200 Ram
Nvidia Quadro 570 PNY graphics card.
Pinnacle Pro-One RTDV card.
Sound is Realtek on board.
Screen Res 1024 x 768 32bit
Adobe Premier 6 no updates
Windows XP Pro SP3.

Everything appears OK until you try video capture. Capture time is seen elapsing but capture screen is grayed out. As you close this screen you get a quick glimpse of the captured video. ( Capture was firewire direct to pinnacle from Sony 9000E).
This maybe a hardware issue but could also be an Adobe settings issue. Tried many possibilities but as yet no success.
Also if you try dragging captured footage to timeline it sometimes does not play.
It may be that the pinnacle card is just not up to scratch with new kit but I don't want to spend another 500 quid without having exhausted all the possibilities.

Any thoughts/suggestions welcome.


Posts IndexRead Thread 


Current Message Thread:
  • New Kit Old Problem by TimB48 on Jun 26, 2008 at 11:13:28 am





© 2019 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]