FORUMS: list search recent posts

Re: BRU PE Tape Import Tool won't authenticate - "BRU PE Not Installed" - FALSE

COW Forums : Archiving and Back-Up

VIEW ALL   •   ADD A NEW POST   •   PRINT
Respond to this post   •   Return to posts index   •   Read entire thread


Tim Jones
Re: BRU PE Tape Import Tool won't authenticate - "BRU PE Not Installed" - FALSE
on Jan 5, 2018 at 3:14:32 pm

Jim,

If BRU PE was working and then "magically" stopped working, BRU didn't change, so guess what ... something on your system did. In this case, our product isn't defective, and that's not a bogus error message (not as autocorrect "fixed" it for you) - Apple keeps changing the rules on how vendors must install non-App Store applications. We try to keep things sorted, but quite often, the fact that we continue to support Mac OS all the way back to 10.6.8 causes "disagreements" with Apple's decisions. What you have run into is one such situation.

$279 ($251 if you renew before your current support expires) for support and a year of upgrades is far from "ransom", so I'm a bit dismayed at your attitude with this. Also, I checked with Kayleigh and she shows no record of you having contacted the support team in at least the last 6 months. And, as a BRU PE user since 2010, you know how our support structure works.

Finally, if you HAD contacted support, we would have helped you with such an issue even if your support was expired.

These types of hit and run posts don't help either of us - it doesn't solve your problem and it doesn't identify an issue to us that isn't showing up for very many people.

If you send an email to the tolistechs at tolisgroup dot com address, the team will provide you with a fix for the issue that Apple's latest security updates for 10.12/10.13 has caused.

Tim
--
Tim Jones
CTO - TOLIS Group, Inc.
http://www.tolisgroup.com
BRU ... because it's the RESTORE that matters!


Posts IndexRead Thread 


Current Message Thread:





© 2019 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]