ADOBE PREMIERE PRO: Tutorials Forum Articles Creative Cloud Debate

Re: 10.9.3?

COW Forums : Adobe Premiere Pro

FAQ   •   VIEW ALL   •   ADD A NEW POST   •   PRINT
Respond to this post   •   Return to posts index   •   Read entire thread


Tim Vaughan
Re: 10.9.3?
on Jun 11, 2014 at 1:40:37 pm
Last Edited By Tim Vaughan on Jun 11, 2014 at 1:42:48 pm

Yeah, stay away from it. I mean, stay as far away from it as possible. I've got 2 machines running it in my office and 7 that are not. I'm not sure what went wrong, but there are issues with Adobe and 10.9.3. On the one machine (used primarily for video/animation/3d), renders will come out choppy, artifact lines throughout, and Media Encoder will just not work after doing one or two renders. The 2nd machine (mainly used for graphics) has had nearly the same issues but on Photoshop, Flash, InDesign, etc. Files corrupting, deleting, lines running through the photo, even this crazy text thing where it'll be black and when you click it, it turns it's proper color.

Oh, and btw, any machine NOT running 10.9.3 does NOT have any of these problems.

We've tried turning off the GPU rendering but issues still persist. Run, dude, run. Stay the heck away from it.

Hope this helps


Tim
Apple XRAID, XServe, 2008 2x3 GHz Quad-Core MacPro, Macbook Pro, XSAN, Dell Studio xps PC's
FCP Studio (7), AVID Media Composer, Adobe Production Premium, Maxon Cinema 4d, AJA Kona 3, Flanders Scientific Monitors, Panasonic HPX250's, Kessler Crane, Glidecam.....
Beer fridge fully loaded.


Posts IndexRead Thread 


Current Message Thread:
  • 10.9.3? by peter tours on Jun 11, 2014 at 1:28:56 pm
    • Re: 10.9.3? by Tim Vaughan on Jun 11, 2014 at 1:40:37 pm
      • Re: 10.9.3? by Peter Price on Jun 11, 2014 at 4:20:36 pm
    • Re: 10.9.3? by Al LeVine on Jun 11, 2014 at 4:30:02 pm
    • Re: 10.9.3? by peter tours on Jun 11, 2014 at 6:55:29 pm





© 2019 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]