Creative COWSIGN IN :: SPONSORS :: ADVERTISING :: ABOUT US :: CONTACT US :: FAQ
Creative COW's LinkedIn GroupCreative COW's Facebook PageCreative COW on TwitterCreative COW's Google+ PageCreative COW on YouTube
FORUMS:listlist (w/ descriptions)archivesearchhall of famerecent posts

Re: NX5 - No audio in to camera

COW Forums : Sony NXCAM

VIEW ALL   •   ADD A NEW POST   •   PRINT
Social ShareSend Email MessageShare on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInComment
Respond to this post   •   Return to posts index   •   Read entire thread


john lenihanRe: NX5 - No audio in to camera
by on Nov 23, 2011 at 3:16:21 pm

It sounds like a trip to sony repair.

If you don't get sound in, I would check the audio settings on the left to make sure they are set to correct inputs, and if the volume is on manual control, set the volume to the middle.

Then I would check the setting on the right side that determine line or mic or phantom mic settings.

For the output, there is the volume control, unmarked on top of the camera with the up and down arrows.

It sounds like you have tried all those settings. For both input and output to change settings at the same time sounds like something inside is broke.

John Lenihan

LeniCam Video Productions
http://www.lenicamvideoproductions.com


Posts IndexRead Thread
Reply   Like  
Social ShareSend Email MessageShare on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInComment


Current Message Thread:




LOGIN TO REPLY



FORUMSTUTORIALSFEATURESPODCASTSEVENTSSERVICESJOBSNEWSLETTERNEWSBLOGS

Creative COW LinkedIn GroupCreative COW Facebook PageCreative COW on Twitter
Social ShareSend Email MessageShare on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInComment
© 2016 CreativeCOW.net All rights are reserved. - Privacy Policy

[Top]