Creative COWSIGN IN :: SPONSORS :: ADVERTISING :: ABOUT US :: CONTACT US :: FAQ
Creative COW's LinkedIn GroupCreative COW's Facebook PageCreative COW on TwitterCreative COW's Google+ PageCreative COW on YouTube
PARTICLE ILLUSION:particle Illusion Forumparticle Illusion TutorialsAfter Effects ForumAutodesk Combustion Forum

Re: 3.02 Questions

COW Forums : particle Illusion

VIEW ALL   •   ADD A NEW POST   •   PRINT
Social ShareSend Email MessageShare on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInComment
Respond to this post   •   Return to posts index   •   Read entire thread


Alan LorenceRe: 3.02 Questions
by on Oct 15, 2007 at 11:45:03 am

I'm not clear if you've run pIRender alone, or if you've been launching it from pI. If you haven't tried launching pIR alone, do that, select AVI output, but don't press the 'AVI Options' button -- just use whatever AVI setting it shows already.

If that works, then run pIR again, and this time press the AVI Options button.

Also, make sure you're loading a "nice" project -- use 640 x 480 as the stage size (because this is supported by most codecs). It doesn't matter what emitters are in the project -- in fact it doesn't even need emitters, although without emitters it's hard to see if you loaded the right project in pIR when it's rendering.



Alan.

http://www.wondertouch.com


Posts IndexRead Thread
Reply   Like  
Social ShareSend Email MessageShare on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInComment


Current Message Thread:




LOGIN TO REPLY



FORUMSTUTORIALSFEATURESPODCASTSEVENTSSERVICESJOBSNEWSLETTERNEWSBLOGS

Creative COW LinkedIn GroupCreative COW Facebook PageCreative COW on Twitter
Social ShareSend Email MessageShare on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInComment
© 2016 CreativeCOW.net All rights are reserved. - Privacy Policy

[Top]