Creative COWSIGN IN :: SPONSORS :: ADVERTISING :: ABOUT US :: CONTACT US :: FAQ
Creative COW's LinkedIn GroupCreative COW's Facebook PageCreative COW on TwitterCreative COW's Google+ PageCreative COW on YouTube
APPLE COLOR:HomeApple Color TutorialsApple Color Forum

Viewer not showing clip/heavily colorized

COW Forums : Apple Color

VIEW ALL   •   ADD A NEW POST   •   PRINT
Social ShareSend Email MessageShare on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInComment
Respond to this post   •   Return to posts index   •   Read entire thread


Ryan SayViewer not showing clip/heavily colorized
by on Apr 20, 2012 at 4:39:32 pm

Hi there,

I was wondering if anyone could help.

Here is a still of what I am seeing in the Viewer from a project I sent to Color from FCP 7.



The project in FCP is ProRes 422 (LT). I have tried it with other projects that are ProRes 422 and get the same result if any picture at all.

I recently did a complete reinstall of my iMac and then reinstalled Final Cut Studio.
Before the reinstall everything worked fine and I hadn't had any problems.

I'm pretty sure I'm missing out a patch or have a strange setting somewhere that just needs switching on/off from when I reinstalled.

I have tried resetting the colour in system preferences but that doesn't seem to have had any effect.

I am up to date on software updates.

My system is:
Mac OS X 10.7.3
3.96 GHz Intel Core 2 Duo
16gb 1067 MHz DDR3
ATI Radeon HD 4670 256mb

Any help would be greatly received.

Many thanks


Posts IndexRead Thread
Reply   Like  
Social ShareSend Email MessageShare on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInComment


Current Message Thread:




LOGIN TO REPLY



FORUMSTUTORIALSFEATURESPODCASTSEVENTSSERVICESJOBSNEWSLETTERNEWSBLOGS

Creative COW LinkedIn GroupCreative COW Facebook PageCreative COW on Twitter
Social ShareSend Email MessageShare on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInComment
© 2016 CreativeCOW.net All rights are reserved. - Privacy Policy

[Top]