Creative COWSIGN IN :: SPONSORS :: ADVERTISING :: ABOUT US :: CONTACT US :: FAQ
Creative COW's LinkedIn GroupCreative COW's Facebook PageCreative COW on TwitterCreative COW's Google+ PageCreative COW on YouTube
FORUMS:listlist (w/ descriptions)archivesearchhall of famerecent posts

Re: UVW-1800 - no audio on insert edit.

COW Forums : Broadcasting

VIEW ALL   •   ADD A NEW POST   •   PRINT
Social ShareSend Email MessageShare on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInComment
Respond to this post   •   Return to posts index   •   Read entire thread


mikelintonRe: UVW-1800 - no audio on insert edit.
by on Feb 2, 2007 at 3:56:11 pm

Unfortunately, I don't have a controller to test with... or a different deck (although, I've done inserts with an SX deck with the same setup through SDI, without any issues).

As far as I know, when printing from the Decklink it is inserting V A1 A2 automatically. There are no options anywhere to change it that I'm aware of.

I've talked to DeckLink tech support, and we traced it back and the card itself seems to be doing its job. I thought the serial connector might be faulty or something, but BMD basically said 'if it is controlling the deck, its working.' It's got me stumped...


Posts IndexRead Thread
Reply   Like  
Social ShareSend Email MessageShare on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInComment


Current Message Thread:




LOGIN TO REPLY



FORUMSTUTORIALSFEATURESPODCASTSEVENTSSERVICESJOBSNEWSLETTERNEWSBLOGS

Creative COW LinkedIn GroupCreative COW Facebook PageCreative COW on Twitter
Social ShareSend Email MessageShare on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInComment
© 2016 CreativeCOW.net All rights are reserved. - Privacy Policy

[Top]