ADOBE AFTER EFFECTS: Forum Expressions Tutorials Creative Cloud

Re: After Effects renders choppy no matter what settings I use.

COW Forums : Adobe After Effects

FAQ   •   VIEW ALL   •   ADD A NEW POST   •   PRINT
Respond to this post   •   Return to posts index   •   Read entire thread


Kris Merkel
Re: After Effects renders choppy no matter what settings I use.
on May 13, 2013 at 5:47:26 pm

Are you using dynamic link into AE from the PrPro timeline? You have a few choices as far as your workflow is concerned.

You can Cut and use DL them use AME to encode the final version.

You can cut and export the video in a higher res codec to AE, add GFX then export directly from the AE render que

Render out just the sections that you need from AE and then cut into your PrPro sequence and export through AME.

It really sounds like your encoding settings are out of whack. Try setting your h.246 bitrate in ame to CBR and less then 7Mbps

If AE is screwing with the file you can render out in the animation codec and then encode your web version from PrPro via AME.

I hope that is not too confusing, but if your workflow is set up correctly and your encode settings are correct you should not be seeing choppy video.

Try the Dynamic link first from PrPro

"Think of everything in terms of building capacity."

Kris Merkel
twitter: @kris_merkel
Product Manager, Flanders Scientific Inc.
http://www.shopfsi.com
Co-Founder, Atlanta Cutters Post Production User Group
http://www.atlantacutters.com

2.2Ghz MBP core i7
16Gb RAM
CS6/FCP7
AJA T-Tap
AJA IO XT
FSI LM-2461W/CM-170W







Posts IndexRead Thread 


Current Message Thread:





© 2020 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]