ADOBE AFTER EFFECTS: Forum Expressions Tutorials Creative Cloud

Plexus issue

COW Forums : Adobe After Effects

FAQ   •   VIEW ALL   •   ADD A NEW POST   •   PRINT
Respond to this post   •   Return to posts index   •   Read entire thread


Felix Gorbach
Plexus issue
on Mar 1, 2013 at 6:01:36 pm

Dear experts,

I´m new to plexus and watched the tutorials that are on youtube for this great plugin.

I want to use plexus like the goodfathers of vfx (the mill) did here:
http://vimeo.com/40457999#

So I figured out that I can bind pics to the point using the texturd sprite otion in the points renderer.
But to have multiple pictures I have to use different point renderers with different lights or pathobjects - that i shuffle in different groups - this all works well - but I´m limited to 10 pics because I can only use 10 groups.

To explode from one pic to the hole "net" I use the container with a sphere - and animate the radius - works fine as well.

But in the end I want to have a kind of wiggle effect, so that the net it´s not static. So I want to use the noice effector. - and here is my problem. It does not work like it should - Of corse its set to all groups - but it takes only the hole net and repositions it a bit - thats all. No wiered noise... Seems that it has something to do with the shuffle into different groups - cause if I use the noise effector like it is shown in the tutorials, everything works fine.

Maybe you have a solution for this? I hope I made myself clear at all.

Maybe I made the hole setup far too complicated and there es a much easier wasy to acchive the same effect.

Thanks for your help - I appreciate your help so much.


Posts IndexRead Thread 


Current Message Thread:
  • Plexus issue by Felix Gorbach on Mar 1, 2013 at 6:01:36 pm





© 2020 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]