Creative COWSIGN IN :: SPONSORS :: ADVERTISING :: ABOUT US :: CONTACT US :: FAQ
Creative COW's LinkedIn GroupCreative COW's Facebook PageCreative COW on TwitterCreative COW's Google+ PageCreative COW on YouTube
FORUMS:listlist (w/ descriptions)archivesearchhall of famerecent posts

Re: Using Blackmagic shuttle usb 3.0 with m11x problems

COW Forums : Blackmagic Design

VIEW ALL   •   ADD A NEW POST   •   PRINT
Social ShareSend Email MessageShare on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInComment
Respond to this post   •   Return to posts index   •   Read entire thread


Kudos
Mike SquiresRe: Using Blackmagic shuttle usb 3.0 with m11x problems
by on Feb 24, 2012 at 11:56:16 pm

Louie, I may have found your problem.

Use HDMI only. Go into Windows Control Panel, Hardware and Sound, and there should be the Blackmagic Control Panel software. Open it up, and I bet the input is set to HDMI with HDMI sound. Change it to component, then click Apply. Then change it back to HDMI with HDMI sound, click Apply, and see if that helps.


Posts IndexRead Thread
Reply   Like  
+1
Social ShareSend Email MessageShare on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInComment


Current Message Thread:




LOGIN TO REPLY



FORUMSTUTORIALSFEATURESPODCASTSEVENTSSERVICESJOBSNEWSLETTERNEWSBLOGS

Creative COW LinkedIn GroupCreative COW Facebook PageCreative COW on Twitter
Social ShareSend Email MessageShare on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInComment
© 2016 CreativeCOW.net All rights are reserved. - Privacy Policy

[Top]