Adobe After Effects Forum
Weird error...media encoder or after effects broke and wont do anything now
Weird error...media encoder or after effects broke and wont do anything now
by Richard Garabedain on Aug 7, 2019 at 8:44:52 pm

So i was exporting multiple files for tv stations and when it was all done all but 1 file worked...so I re output that file to media encoder and it came out file size 0..again and again file size 0...changed the name, restarted the computer, restarted after effects , cleaned the cache of both...I even made a new project and i cannot export mp4s anymore at all...What on earth happened?


Re: Weird error...media encoder or after effects broke and wont do anything now
by Walter Soyka on Aug 7, 2019 at 9:06:39 pm

Have you customized your presets at all, or were you working with any third-party encoders?

Is there anything interesting in AME's output log?

Walter Soyka
Designer & Mad Scientist at Keen Live [link]
Motion Graphics, Widescreen Events, Presentation Design, and Consulting
@keenlive [twitter]   |   RenderBreak [blog]   |   Profile [LinkedIn]


Re: Weird error...media encoder or after effects broke and wont do anything now
by Richard Garabedain on Aug 7, 2019 at 9:50:26 pm

So after a long and crazy day...I gave other people my project and it still did not work...i started a new project with just the png and the audio and it still did not work...then i deleted the audio...AND it WORKS...i then put the audio in a comp with only a solid...and it failed again...my brain hurts but the audio was the culprit somehow


Re: Weird error...media encoder or after effects broke and wont do anything now
by Eric Santiago on Aug 7, 2019 at 10:43:26 pm

Did you open the audio in iTunes or another player?
And what info do you get with that audio clip at a desktop level?
It's possible it is corrupt.





© CreativeCOW.net