FORUMS: list search recent posts

Play Back Crap.....

COW Forums : Media 100 844/X

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Jack Morgan
Play Back Crap.....
on Dec 9, 2005 at 7:26:03 pm

Has anyone solved their playback problems? I have installed a new audio drive, de frag every day, un-installed ITunes, made sure Norton virus is turned off, disconnected the lan & ran Iometer test on the raid and it checks out. I have an 803 gig array with 96 gig unused. Too much?? I dunno... Anyone???

jmorgan
DeadLine Productions
Houston, Texas


Return to posts index

Robert Griffiths
Re: Play Back Crap.....
on Dec 15, 2005 at 10:54:52 pm

Hey Jack,
It seems to be voodoo. Quite frankly, it was admited to me that they really don't know. They gave me the following things to try. I haven't yet because either I'm busy or the thing is too big to do. Here's the short list:
1. Dump the internet connection and dump Norton, not just turn it off.
2. Stripe as 1 big volume (warning! You will lose everything on your drives)
2. Stripe across only 8 drives. (same warning)

This was the standard test set-up at M100, when they were still testing. This is the only suggestions that TS had before they moved to Boris. Haven't called them since.

HTH, but be careful...

G r i f f
-----
R o b e r t G r i f f i t h s , D i r e c t o r
F i r e D a n c e r P r o d u c t i o n s , I n c.
V e r o n a * N e w J e r s e y * U S A

http://www.FireDancer.tv


Return to posts index

Jack Morgan
Re: Play Back Crap.....
on Dec 21, 2005 at 7:06:18 pm

Thanks for the feedback.... Since I've tried everything else I guess it's in the array somehow. Jack

jmorgan
DeadLine Productions
Houston, Texas


Return to posts index


Jack Morgan
Re: Play Back Crap..... Update!!
on Jan 16, 2006 at 11:07:57 pm

I think I've got it!!!! I think I have finally resolved my play back issue if there is anyone left out there..... I reseated my drives in the Rorke array... That's it!! just unlatched them and plugged them each in and out 4 or five times. 844 has been playing flawlessly all day as opposed to the usual 60-70 stops a day. I did notice it still stops when 844 autosaves so I lessened the auto save interval to 30 min. I am keeping my fingers crossed!!! Jack

jmorgan
DeadLine Productions
Houston, Texas


Return to posts index

Robert Griffiths
Re: Play Back Crap..... Update!!
on Jan 17, 2006 at 2:59:43 am

Hey Jack,

Good news! I also suffer from the same issue only not as severe as yours. I would love to swap info with you as I too am running a Rorke Set-up... the Rorke HDi loaded with 3.75 Tb running at RAID 5. Please contact me so I can pick your brain a bit?

Bob@FireDancer.tv

Thanks!

G r i f f
-----
R o b e r t G r i f f i t h s , D i r e c t o r
F i r e D a n c e r P r o d u c t i o n s , I n c.
V e r o n a * N e w J e r s e y * U S A

http://www.FireDancer.tv


Return to posts index

Jack Morgan
Re: Play Back Crap..... Update!!
on Jan 17, 2006 at 4:09:36 pm

Sure... I will give you a call today. Jack

jmorgan
DeadLine Productions
Houston, Texas


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]