FORUMS: list search recent posts

Issues using Qmaster

COW Forums : Apple Final Cut Pro Legacy

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Anthony Bernard
Issues using Qmaster
on Aug 18, 2011 at 6:26:32 pm

My qmaster will not communicate on one of my G5 systems. It stays idle even when I am trying to use it for distributed processing. Also when I try to click on "Options for selected service" it is grayed out. I know this is a problem and have seen it on other posts, but none of the remedies I have seen for it seem to work for me. I only have one instance at the moment and I am assuming that has something to do with why this system is not working with distributed processing. I have tried re-installing Final Cut and nothing changed. I am at my wits end with this. Hope someone might be able to help me figure this one out. Any input is greatly appreciated.

Cheers


Return to posts index

Rafael Amador
Re: Issues using Qmaster
on Aug 18, 2011 at 8:52:32 pm

This might works:
http://www.digitalrebellion.com/compressorrepair/
rafael

http://www.nagavideo.com


Return to posts index

Anthony Bernard
Re: Issues using Qmaster
on Aug 18, 2011 at 9:26:16 pm

yea i tried that and it didn't do anything. i am having the issue on is running final cut 5 on leopard (10.5). i just finished re-installing leopard and i am about to re-install final cut. i am hoping this fixes things. if not i may try the compressor fix again. my system is a dual 2ghz G5 with 2.5gb of memory.


Return to posts index


Rafael Amador
Re: Issues using Qmaster
on Aug 18, 2011 at 10:26:19 pm

REpair permissions, run DiskWarrior..
rafael

http://www.nagavideo.com


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2018 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]