FORUMS: list search recent posts

Black flashes in my transitions

COW Forums : Apple Final Cut Pro Legacy

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Rebecca OBrien
Black flashes in my transitions
on Sep 15, 2010 at 1:13:18 am

Hi there,
I'm using Final cut 6. I'm pretty new to Final Cut and have a question about transitions. I've been using basic dissolves and fades and everything has been fine. Now, after rending, my transitions will play fine until mid way through, then flash to black. I tried a test render, thinking that it may just be a preview problem but the export played the same. When I preview the transition in the time line it plays perfectly...until I render it, then it's fine for the 1st half and black for the 2nd half. Any help would by greatly appreciated.

Cheers
R


Return to posts index

John Fishback
Re: Black flashes in my transitions
on Sep 15, 2010 at 8:09:41 pm

You might try using Render Manager to trash your renders and re-render. Although, I'm not sure why you're having to render dissolves. They should play without render in almost every situation. What codec are you using to edit and is that codec showing up in your Sequence Settings under Compressor?

John

MacPro 8-core 2.8GHz 8 GB RAM OS 10.5.8 QT7.6.4 Kona 3 Dual Cinema 23 ATI Radeon HD 3870, 24" TV-Logic Monitor, ATTO ExpressSAS R380 RAID Adapter, PDE enclosure with 8-drive 6TB RAID 5
FCS 3 (FCP 7.0.2, Motion 4.0.2, Comp 3.5.2, DVDSP 4.2.2, Color 1.5.2)

Pro Tools HD w SYNC IO & 192 Digital I/O, Yamaha DM1000, Millennia Media HV-3C, Neumann U87, Schoeps Mk41 mics, Genelec Monitors, PrimaLT ISDN


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2018 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]