FORUMS: list search recent posts

All my settings match but I still have to render - screenshot included

COW Forums : Apple Final Cut Pro Legacy

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Michael Riley
All my settings match but I still have to render - screenshot included
on Nov 25, 2014 at 5:57:36 pm
Last Edited By Michael Riley on Nov 25, 2014 at 8:30:25 pm

Importing a .mp4 file into FCP7. I've checked over and over again that my settings match up. Attached is a screenshot showing everything is the same. Yet when I drag the clip into my timeline I am still asked to render. I don't have time to let the computer sit rendering for hours! What am I missing?
- Mike



Return to posts index

Joe Barta IV
Re: All my settings match but I still have to render - screenshot included
on Nov 25, 2014 at 8:26:07 pm

FCP7 really on likes to edit with ProRes .mov,
everything else gets sticky.

Living the SuiteLife!
Stuff for editors http://www.cafepress.com/suitelife


Return to posts index

Shane Ross
Re: All my settings match but I still have to render - screenshot included
on Nov 25, 2014 at 8:56:44 pm

FCP doens't work with MP4 files. You need to convert them to ProRes 422.

Shane
Little Frog Post
Read my blog, Little Frog in High Def


Return to posts index


Michael Riley
Re: All my settings match but I still have to render - screenshot included
on Nov 26, 2014 at 2:48:37 pm

Yesterday I waited all day for compressor to convert the file to ProRes 422 then tried to match setting with a new sequence and get the same issue.


Return to posts index

Shane Ross
Re: All my settings match but I still have to render - screenshot included
on Nov 26, 2014 at 3:50:07 pm

Well, if the frame size is something odd...isn't 1920x1080 or 1280x720...then you'll have the same issue.

Shane
Little Frog Post
Read my blog, Little Frog in High Def


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]