FORUMS: list search recent posts

Edits to mutlicam do not appear in timeline

COW Forums : Apple Final Cut Pro Legacy

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Parker Bourassa
Edits to mutlicam do not appear in timeline
on May 20, 2014 at 1:44:31 pm

Editing the contents of the multicam has no bearing on it's behavior in the timeline.

My office uses multicams regularly, so we have a pretty good idea of how to use them.
But very rarely, they start behaving in a strange way. I double clicking to get "into" the mutlicam, and making edits such as adding a new audio track appear to work, but when I hit the back arrow, to get to the actual timeline, my changes are not reflected.

I know that I need to change the channel configuration under the audio inspector, but changing to the good track only plays silence. Double clicking again, shows the new audio track in the place where I put it, and it sounds perfect.

I've even gone so far as to delete everything in the multicam, and it still plays as if the footage was still there, so there seems to be no connection between the two at all anymore.


Return to posts index

Bret Williams
Re: Edits to mutlicam do not appear in timeline
on May 20, 2014 at 3:09:57 pm

The behavior sounds like FCP 7 multi cam, but you sound like you're describing FCP X multi cam. Two different things for sure. If it's X take it over to the FCP X techniques forum.


Return to posts index

Parker Bourassa
Re: Edits to mutlicam do not appear in timeline
on May 20, 2014 at 7:54:43 pm

Sorry, I wasn't aware.


Return to posts index


Bret Williams
Re: Edits to mutlicam do not appear in timeline
on May 20, 2014 at 8:13:29 pm

I didn't mean it in a negative way. But you've got a bigger base over there. So it is X, then. In X, any changes made to the multi clip should be reflected in every instance of that multi clip.


Return to posts index

Parker Bourassa
Re: Edits to mutlicam do not appear in timeline
on May 21, 2014 at 7:35:26 pm

That's what's so confusing to me.
I've had the same problem on another project.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]