FORUMS: list search recent posts

Clips not loading in Viewer when double-clicking on them in FCP7

COW Forums : Apple Final Cut Pro Legacy

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Chris Woods
Clips not loading in Viewer when double-clicking on them in FCP7
on May 4, 2014 at 6:48:48 pm

I have a strange issue. One of my MAC Pro Towers at work which has FCP7 on it, when I double-click on clips in the Browser they do not load in the Viewer. The same thing goes for if I double-click on a Sequence to load on the Timeline, that doesn't work either. I can drag and drop the clips into the Viewer or right-click on them to load (I can do that for the Sequence too). Now it use to work fine before and I know other people use that computer. Not sure if something got disabled in the settings. The mouse is working fine on other programs and on other features in FCP. I've never seen this before and just wondering if a setting got turned off by accident. Looked at the settings and searched online about this issue and no luck. Any help would be great. Thank you.


Return to posts index

David Roth Weiss
Re: Clips not loading in Viewer when double-clicking on them in FCP7
on May 5, 2014 at 12:24:05 am

Trash your preferences

David Roth Weiss
ProMax Systems
Burbank
DRW@ProMax.com

Sales | Integration | Support

David is a Creative COW contributing editor and a forum host of the Apple Final Cut Pro forum.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]