FORUMS: list search recent posts

Lost some video filter effects

COW Forums : Apple Final Cut Pro Legacy

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Yama Rose
Lost some video filter effects
on Apr 17, 2014 at 2:14:54 am

Dear Creative Cows,

I have searched high and low through the forums but have yet to find a solution. I am in the process of learning a FCP lesson woefully late, as I moved some video files around (and deleted what I thought were worthless others) a few weeks ago. I thought I was organizing things - little did I know. I have run into several problems since then.

The current issue is that some of my clips were edited with the Bad TV video filter. If I play the timeline everything is fine and the effect is shown. However, if I try to modify a clip it goes red and I get the message >Can't locate effect: Bad TV< When I tried to find the effect to just reapply it, I realized to my great horror and consternation that it is no longer there. I have no idea what I've done and if I've inadvertently deleted other effects in the meanwhile as well. How can I restore?

Thank you!
YR


Return to posts index

Mark Suszko
Re: Lost some video filter effects
on Apr 17, 2014 at 2:56:19 pm

If you're lucky, you just moved it out of the folder where it was supposed to be. if you're unlucky, you'll have to re-load the FCS3 suite. First, go check if the effect is still there and working in Apple Motion.


Return to posts index

Yama Rose
Re: Lost some video filter effects
on Apr 19, 2014 at 11:51:07 am

Dear Mark,

Thanks so much for your help.
I believe that I am unlucky. If I reinstall FCP will the effect return? Also, just to cross my ts, if I reinstall FCP, none of my video files/projects will suffer, correct?

Thanks,
YR


Return to posts index


Mark Suszko
Re: Lost some video filter effects
on Apr 19, 2014 at 2:53:55 pm

No warranty should be inferred or implied: I make no guarantees. Be sure to save your fcp project files and your media to another drive first.


Return to posts index

Yama Rose
Re: Lost some video filter effects
on May 1, 2014 at 4:52:59 pm

Hi again Mark,

Just wanted to confirm that after uninstalling and reinstalling the effects returned, with no file cannibalism. Thanks for your help.

YR


Return to posts index

Mark Suszko
Re: Lost some video filter effects
on May 1, 2014 at 5:36:23 pm

Best news I've had so far today:-)


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]