FORUMS: list search recent posts

FCP 7 no audio levels on any of project

COW Forums : Apple Final Cut Pro Legacy

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Ben Edwards
FCP 7 no audio levels on any of project
on Jan 12, 2014 at 5:09:33 pm

Hi, I just loaded up a project I had been working on for several months (a 1 hour documenter) and when I play I get on audio and there are no audio levels in the meters. Its like someone set the levels to -inf on everything. Help!

Ben

--
Ben Edwards - Freelance Picture Editor
http://www.funkytwig.com

i5 3550 3.3Ghz, Windows 7 / Mac Lion, Nvida 550 Ti, 16GB Mem


Return to posts index

John Fishback
Re: FCP 7 no audio levels on any of project
on Jan 12, 2014 at 9:36:08 pm

Have all the levels actually changed to -inf? I've never seen that. BuT, you can get them all back to a level you want. Set the first clip'S audio to the level you want, copy it, then select the remaining clips and paste (audio) attributes.

John

MacPro 8-core 2.8GHz, 16 GB RAM, OS 10.8.4, QT10.1, Kona 3, Dual Cinema 23, ATI Radeon HD 5870, 24" TV-Logic Monitor, ATTO ExpressSAS R380 RAID Adapter, PDE enclosure with 8-drive 6TB RAID 5
FCS 3 (FCP 7.0.3, Motion 4.0.3, Comp 3.5.3, DVDSP 4.2.2, Color 1.5.3)
FCP-X 10.0.9, Motion 5.0.7, Compressor 4.0.7

Pro Tools HD 10 w SYNC IO & 192 Digital I/O, Yamaha DM1000, Millennia Media HV-3C, Neumann U87, Schoeps Mk41 mics, Genelec DSP Monitors, Prima CDQ120 ISDN


Return to posts index

Nick Meyers
Re: FCP 7 no audio levels on any of project
on Jan 13, 2014 at 11:16:45 am

" Its like someone set the levels to -inf on everything. "
well... did they?
as John asks: are the levels on -inf???

this is most likely something to do with your output settings
or: have all the audio tracks turned off (green buttons on left of timeline)

or maybe they have been muted,
or ONE track with next to nothing on it has been soloed?
those controls are also on the panel on the left of the timeline,
hidden by default, revealed via the tiny speaker icon bottom left of TL


Return to posts index


Ben Edwards
Re: FCP 7 no audio levels on any of project
on Jan 13, 2014 at 11:31:20 am

Sorry, thought I had already replied. I rebooted Mac and that did it. Restarting FCP 7 did not help. I thought there was something seriously wrong because I tried loading another project and it was the same.

Thanks for the time everybody took to reply.

Ben

--
Ben Edwards - Freelance Picture Editor
http://www.funkytwig.com

i5 3550 3.3Ghz, Windows 7 / Mac Lion, Nvida 550 Ti, 16GB Mem


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]