FORUMS: list search recent posts

Offline Sequence has same proxy clip instead of individual clips

COW Forums : Apple Final Cut Pro Legacy

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Sean Kirkland
Offline Sequence has same proxy clip instead of individual clips
on Aug 28, 2012 at 2:32:54 am

I was working on a MBP with a G-drive attached. I kept having issues where, I believe, the drive was overheating and for whatever reason it caused FCP 7 to hang up. I'd have to re-start the computer and attempting to eject/unmount the drive wasn't working properly.

Anyway, I've opened the sequence back up and now, instead of the individual clips I had saved, the entire sequence has the same clip over and over. What's more strange is that now the clip is a (proxy) clip and when I try to re-connect the media, there is no clip by that name to be found.

What did I do inadvertently here???

Confused as to how it got this way....


Return to posts index

Sean Kirkland
Re: Offline Sequence has same proxy clip instead of individual clips
on Aug 28, 2012 at 2:54:36 am

I figured it out myself.

I'm just beginning to use a workflow where I move back and forth between a MacPro desktop and a MBP. I hadn't re-saved the project file from the MacPro to the G-drive that I swap back and forth between the machines. Therefore, everything was offline and the wrong codec.

Now, it's fixed and everything reconnected on the MBP when I opened up the newly saved project file.

Easy fix.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]