FORUMS: list search recent posts

primatte RT inside 7

COW Forums : Apple Final Cut Pro Legacy

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Jeremy Doyle
primatte RT inside 7
on Jun 26, 2012 at 6:53:15 pm

When I'm adjusting the preview I get it the way I want it to look, but when I render, I get a ghost.

Here is my shot.

Here are my settings.

Here it is with my settings applied, but unrendered.

Here is what I get after rendering.

I had copied and pasted the primatte filter from another clip that rendered correctly and shot on the same background.

Any ideas?

Jeremy Doyle

Return to posts index

Jerry Hofmann
Re: primatte RT inside 7
on Jun 27, 2012 at 5:20:11 pm

Odd... what are the properties of the source material, and what are your sequence settings?


Apple Certified Trainer, Producer, Writer, Director Editor, Gun for Hire and other things. I ski. My Blog:

Current DVD:

8-Core 3.0 Intel Mac Pro, Dual 2 gig G5, AJA Kona SD, AJA Kona 2, Huge Systems Array UL3D, AJA Io HD, 17" MBP, Matrox MXO2 with MAX - Cinema Displays I have a 22" that I paid 4k for still working. G4 with Kona SD card, and SCSI card.

Return to posts index

Jeremy Doyle
Re: primatte RT inside 7
on Jun 27, 2012 at 5:49:39 pm

Odd to say the least.

Source is XDCAM sequence is ProRes.

Not sure why it worked before and now it doesn't. When I send it to motion and apply the same filters it works. It worked in FCP on a previous episode and I'll try again of a future episode.

I went ahead and keyed it with the chroma keyer and the results are fine. The hair isn't quite as nice as using Primatte, but its workable.

Jeremy Doyle

Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2018 All Rights Reserved