FORUMS: list search recent posts

Can't change my audio clip to 99.9%, it keeps jumping to 99.91%

COW Forums : Apple Final Cut Pro Legacy

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Hemma Kransky
Can't change my audio clip to 99.9%, it keeps jumping to 99.91%
on May 6, 2012 at 5:08:54 am

Hi,

I have searched far and wide for an answer to this but nothing so far..

I am syncing my H4n recorded audio with my 5D footage and I have done this on plenty of projects before- changing speed value to 99.9% & everything works fine (from this tut: http://www.kenstone.net/fcp_homepage/h4n_audio_recorder_graham.html ). However! The project I am currently working on one of the two audio files won't be set to 99.9%. It just jumps to 99.91% as soon as I click ok. If I put in 99.89% it sets it as 99.89% and if I set it to 99.899% it jumps up to 99.91% again... argh!

Any ideas?

Thanks!

Hemma :)


Return to posts index

Michael Gissing
Re: Can't change my audio clip to 99.9%, it keeps jumping to 99.91%
on May 6, 2012 at 7:15:36 am

The reason you are using the .1% speed change is because you are not importing audio assets correctly in the first place.

Using speed changes is not the best way to fix this. Have a look at this tutorial particularly the second half for the correct method to import audio assets in FCP -

http://library.creativecow.net/lyon_matt/fixing-fcp-assets/1


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2018 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]