FORUMS: list search recent posts

FCP 6 won't see AJA Io no matter what I try

COW Forums : Apple Final Cut Pro Legacy

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Brian Wilson
FCP 6 won't see AJA Io no matter what I try
on Apr 28, 2012 at 8:40:25 pm

Any help I could get would be greatly appreciated.

I'm trying to capture a bunch of Beta tapes from a Sony deck through an AJA Io to a Macbook running FCP 6. The ProIo control panel sees the Io just fine. I'm getting video on a monitor hooked up to the Io. I just can't seem to get FCP to see the video. I've tried installing the latest drivers, I've tried legacy drivers, I've tried downgrading and re-upgrading the firmware of the Io, but nothing seems to work.

I was hoping someone might have an idea what I could try next.

Thank you,
Brian

Sony UVW-1800 Betacam SP
AJA Io
Macbook Pro 2.33 GHz Core 2 Duo
4 GB 667 MHz DDR2 SDRAM
Mac OSX 10.4.11
FCP 6.0.6


Return to posts index

Tom Matthies
Re: FCP 6 won't see AJA Io no matter what I try
on Apr 28, 2012 at 10:24:10 pm

Each time You've tried different drivers, have you uninstalled the previous versions before installing the next version?

E=MC2+/-2db


Return to posts index

Brian Wilson
Re: FCP 6 won't see AJA Io no matter what I try
on Apr 28, 2012 at 10:35:13 pm

Yes. And I'm careful to do a restart after each uninstall and each re-install.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2018 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]