FORUMS: list search recent posts

Fcp7 video playback plays wrong video!

COW Forums : Apple Final Cut Pro Legacy

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Michael Grover
Fcp7 video playback plays wrong video!
on Feb 27, 2012 at 5:26:06 am

I am running FCP7 and just installed Magic Bullet a couple weeks ago, if that make a difference. I have 3.2 quad core. I have run in to a problem on one of my projects. When playing timeline occasionally the video change to another clip as if it were i embedded in that track. Everything is kept straight cut on track one. The clip might play fine for half it's length and then switch to the other clip. This might occur to 2-3 sequential clip, playing back another part of the sequence. No cut line between the video. It is as if it were the same clip. If I double click only the original video is shown, this error is only in the canvas. It is in the video and it shows up in the same spot if I restart fcp. But if I drag the same clip from the viewer window and replace the canvas clip it is restored?
Does anyone have any suggestions?
Thank you,
Michael


Return to posts index

Jerry Hofmann
Re: Fcp7 video playback plays wrong video!
on Feb 27, 2012 at 1:32:06 pm

Trash your render files. I've seen this behavior when they go wonky, so might fix you right up.

Jerry

Apple Certified Trainer, Producer, Writer, Director Editor, Gun for Hire and other things. I ski. My Blog: http://blogs.creativecow.net/Jerry-Hofmann

Current DVD:
http://store.creativecow.net/p/81/jerry_hofmanns_final_cut_system_setup

8-Core 3.0 Intel Mac Pro, Dual 2 gig G5, AJA Kona SD, AJA Kona 2, Huge Systems Array UL3D, AJA Io HD, 17" MBP, Matrox MXO2 with MAX - Cinema Displays I have a 22" that I paid 4k for still working. G4 with Kona SD card, and SCSI card.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]